У Кіровограді вшанували героїв, загиблих в роки Другої світової війни

Жовтень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 4722 | Коментарі: 0

У дитячо-юнацьких клубах «Чайка» і «Гермес» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради до Дня визволення України від фашистських загарбників проведені тематичні інформаційні години.

Вихованці клубу «Чайка» на чолі з педагогом клубу Тетяною Іллівною Федоткіною відвідали пам'ятник радянським артилеристам та гвардійському міномету «Катюша», поклали живі квіти і вшанували хвилиною мовчання героїчно загиблих воїнів-визволителів України від фашистських загарбників в роки Другої світової війни.
Наше місто являється єдиним містом на Україні, де встановлений пам'ятник справжній мінометній «Катюші», оскільки всі інші подібні пам'ятники на України є муляжами. Відкриття цього пам'ятника відбулось у січні 1974 року в морозний сонячний день. Одну з таких гвардійських мінометних «Катюш» артилеристи використовували під час розгрому фашистських загарбників на Кіровоградській землі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool