У Кіровограді вивчається можливість розширення вулиці Орджонікідзе

Січень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

Міський голова Олександр Саінсус провів оперативну нараду з питання реконструкції проїзної частини вулиці Орджонікідзе у місці її перетину з шляхопроводом.

У роботі наради взяли участь перший заступник міського голови Василь Дзядух, головний інженер Державного підприємства “Одеська залізниця” Григорій Бойко, начальник колійного відділу Державного підприємства “Одеська залізниця” Валерій Дорошенко, головний інженер Знам’янської дирекції залізничних перевезень Державного підприємства “Одеська залізниця” Олександр Компанієць.

 Під час наради були розглянуті можливості проведення робіт по реконструкції проїзної частини вулиці Орджонікідзе у місті її перетинання із залізничною колією для покращення транспортного сполучення між північною та центральної частинами Кіровограда.
 За результатами наради узгоджена пропозиція щодо підготовки та розгляду можливих варіантів реконструкції інженерних споруд залізничної колії, які мають підготувати спеціалізовані проектні організації.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool