У Кіровограді виникла необхідність розробки нової комплексної схеми теплопостачання міста

Липень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Кіровоградською міською радою було прийнято рішення про розробку нової схеми теплопостачання.

Про це сьогодні, 4 липня, не прес-конференції повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства Олександр Хачатурян.

Кіровоградські багатоповерхівки за державними будівельними нормами розраховані тільки на централізовану подачу тепла. Але в період з 2006 по 2008 роки почалось масове від'єднання мешканцями міста своїх квартир від центрального опалення. Це призвело до значного розбалансування системи теплопостачання. Крім того, не відомо, яких наслідків може зазнати будівля, якщо її повністю від'єднати від загальної системи опалення. Тому керівництвом Кіровоградської міської ради було прийнято рішення про необхідність розробки нової комплексної схеми теплопостачання міста і вже ведеться пошук виконавців цієї роботи.

- Оскільки на сьогодні система теплопостачання міста Кіровограда втратила чинність, опрацьовується питання розробки спеціальними ліцензованими організаціями нової схеми, - зазначив Олександр Хачатурян. - І лише після затвердження нової схеми, буде чітка позиція щодо розвитку теплопостачання в місті на 5 років.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool