У Кіровограді відкриється «Паспортний Сервіс»

Травень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1782 | Коментарі: 0

Незабаром у Кіровограді відкриється Центр комфортного обслуговування населення «Паспортний Сервіс» Кіровоградської філії ДП «Документ».

Тут жителі міста та області матимуть можливість протягом кількох хвилин, не виходячи з приміщення Центру, по-європейському оперативно і комфортно отримати будь-які паспортно-візові послуги. Такі Центри вже відкриті у восьми містах України: Києві, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному, Житомирі, Сумах, Львові та Хмельницькому.
Відкриття Центру дозволить без черг, на високому рівні та за мінімальні тарифи оформити закордонний паспорт, проїзний документ дитини за виїзду за кордон, внести інформацію про дітей у паспорт громадянина України для виїзду за кордон.
У Центрі також можна буде отримати додаткові посередницькі послуги по проставленню апостиля – спеціального штампу, який засвідчує дійсність підпису, освіти особи чи печатки, і зробити українські документи чинними в усіх країнах-учасницях Гаазької конвенції. Це означає, що кіровоградцям більше не доведеться звертатись у кілька міністерств, аби засвідчити документи для подальшого використання за кордоном, а достатньо принести їх у Паспортний Сервіс і забрати у визначений термін.
Додатково Паспортний Сервіс надаватиме послуги з оформлення Віз (туризм, службові поїздки, культурний обмін, навчання, робота за кордоном) та організації турів.
Клієнтам Центру обслуговування громадян ДП "Паспортний сервіс" не потрібно самостійно заповнювати будь-які документи: фахівці Центру все зроблять самостійно і в найкоротші терміни.
Отримати терміновий закордонний паспорт тут можна буде за 10 днів, простий закордонний паспорт – за 30, а послуга оформлення проїзного документу дитини для виїзду за кордон становить 4-5 днів, 2 тижні або місяць. Якщо документи готові, клієнтів сповістять по телефону або надішлють SMS-повідомлення.
Відповіді на всі питання про послуги «Паспортного сервісу» вже можна отримати в call-центрі за телефоном 0-800-301-200. У межах України всі дзвінки та консультації зі стаціонарних телефонів безкоштовні.
На даний час проводиться підготовка приміщення Паспортного Сервісу за адресою: вулиця Мєдведєва, 1 а (Бізнес-центр «Червона Зірка»).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool