У Кіровограді відкрито Центр обслуговування платників податків

Червень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1541 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбулося відкриття найбільшого в області сервісного центру з обслуговування платників податків при Кіровоградській об'єднаній державній податковій інспекції, який обслуговуватиме близько 30 тис. платників податків м.Кіровограда.

В урочистих заходах взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, Кіровоградській міський голова Олександр Саінсус, голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко, платники податків, представники ЗМІ.
Як зазначив на презентації сервісного центру голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко: - „Основною метою створення сервісних центрів є реалізація одного зі стратегічних напрямків Державної податкової служби: перетворення її з фіскального органу на сервісну службу. Відкриття центрів спрямоване на поліпшення якості обслуговування платників податків та передбачає впровадження прогресивних підходів і методів взаємодії податкової служби з платниками податків.”
Начальник Кіровоградської ОДПІ Олександр Постриганенко презентував присутнім представникам Кіровоградської обласної та міської влади, керівникам громадських об’єднань платників податків та журналістам відремонтовані і технічно обладнані приміщення: у трьох залах Центру можна отримати кваліфіковану консультацію з податкового законодавства, подати звіти та декларації, отримати необхідні довідки, патенти, свідоцтва тощо. Для зручності відвідувачів у Центрі діє зона Wi-Fi, на телевізійних моніторах транслюється важлива та корисна інформація для платників податків.

Оглядаючи приміщення сервісного центру Кіровоградської ОДПІ відвідувачі звернули увагу на якісне оформлення інформаційних стендів з усіма необхідними актуальними матеріалами: зразками заповнення податкової звітності, податковими календарями з термінами здачі звітності та сплати податків, реквізитами розрахункових рахунків, нормативної бази, порядком звернення громадян, всілякими довідниками, поточними податковими оголошеннями і новинами.
„До сьогодні різні підрозділи податкової інспекції надавали послуги платникам податків. Відповідно їм доводилося контактувати з великою кількістю співробітників, ходити по кабінетах, вистоювати у чергах. З відкриттям центру платники податків позбудуться цих проблем” - резюмував Олександр Постриганенко.
Присутні на церемонії відкриття платники податків позитивно оцінили зусилля колективу Кіровоградської ОДПІ щодо створення якісно нових умов для обслуговування платників податків. У свою чергу, Олександр Постриганенко відзначив найкращих платників податків м.Кіровограда, вручивши їм Подяки за популяризацію добровільної сплати податків.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool