У Кіровограді відбувся літній кубок з тенісу

Червень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

З 1 по 5 червня на стадіоні «АРЗ» проходив літній кубок міста Кіровограда з тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

У змаганнях, організованих за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, взяли участь 25 юних спортсменів. У напруженій боротьбі перемогу в турнірі виборов Олексій Поліщук. Друге місце посів Владислав Коваль. Бронзову нагороду завоювала Ніна Ляшенко.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами й кубками від міської федерації тенісу і відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. А всі учасники змагань отримали «Олімпійські щоденники» від обласного відділення НОК України та солодощі від міської федерації тенісу.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool