У Кіровограді відбулася дитяча година творчості

Квітень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

На порозі головне православне свято – Воскресіння Господнє, яке було і залишається найсвітлішим і найбільшим у християнському світі. Щорічно цей день наповнює серця людей надією і любов’ю, наділяє людину терпінням і вірою.

Напередодні Великодніх свят у бібліотеці-філії № 4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи відбулася година творчості «Верба красна розквітає, про Великдень сповіщає», на яку були запрошені учні 2 «Б» класу НВО № 32.

Ми поділилися з дітьми новими ідеями, як здивувати рідних та друзів на пасхальні свята за допомогою звичайного картону і круп. Школярі з задоволенням вклали свою фантазію та творчий смак у великодню писанку . Родзинкою майстер-класу стало декорування візерунків різними крупами – гречкою, рисом, пшоном та манкою.

Сподіваємося, що писанки, зроблені своїми руками, будуть гідним подарунком близьким та друзям до Хрестового Воскресіння, адже будь-яка власноруч створена композиція принесе в оселю атмосферу свята.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool