У Кіровограді відбулась вулична акція «Вільний простір ідей»

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

23 червня, напередодні Дня молоді, працівники обласного Управління ДСНС взяли участь у проведенні вуличної акції «Вільний простір ідей», організованої обласною бібліотекою для юнацтва на одній з центральних вулиць Кіровограда – Дворцовій.

В рамках акції проводились різнопланові заходи – outlet-містечко включало книжкові виставки, різноманітні майстер- класи, виступи творчої молоді, презентації молодіжних громадських організацій, пропозиції щодо відпочинку та навчання тощо.

Одна з локацій містечка була присвячена безпечному дозвіллю молоді та пропаганді здорового способу життя. Рятувальники організували роботу таким чином, щоб поєднати і навчання, і розваги. Фахівці Служби порятунку розповідали про небезпеки, що найчастіше трапляються о цій порі року, давали поради, як їх уникнути, вчили правил, яким потрібно слідувати, щоб не спричити пожежу, не завдати шкоди власному здоров’ю та не зазнати каліцтва. Яскравою ілюстрацією розповіді рятувальників послужили експонати пожежно-технічної виставки-музею, зокрема побутові речі, які зазнали впливу вогню під час пожеж, та вибухові пристрої, ретельно замасковані під звичайні предмети: іграшки, цукерки, згортки, напої тощо.

23 червня, напередодні Дня молоді, працівники обласного Управління ДСНС взяли участь у проведенні вуличної акції «Вільний простір ідей», організованої обласною бібліотекою для юнацтва на одній з центральних вулиць Кіровограда – Дворцовій.

Як правильно поводитись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів чи боєприпасів часів війни, детально розповів фахівець групи піротехнічних робіт. І діти, і їх батьки охоче брали участь у конкурсах, змаганнях, вікторинах, організованих рятувальниками, приміряли бойовий одяг, одягали протигази.

Ця вулична акція, як і чимало інших, проведених спільно з працівниками бібліотеки, доводять, що молоді небайдуже питання безпеки. Юнаки і дівчата, та й дорослі кіровоградці, охоче цікавляться, як убезпечити себе та своїх близьких, а отже є надія, що надзвичайні події рідше виникатимуть у їх житті.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool