У Кіровограді відбулась посвята в кадети

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1675 | Коментарі: 0

В комунальному закладі „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів з утриманням дітей-сиріт та класами для дітей зі зниженим зором – центр позашкільного виховання” відбулася урочиста церемонія посвяти в кадети.

 Відтепер учні 5-Б та 7-Б класів Кіровоградської школи-інтернату стали кадетами, отримавши при цьому посвідчення та нагрудні знаки від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дьячука С.С. та директора закладу Сторчауса С.Д. Класи було сформовано виключно з хлопчаків, при цьому зважали на особисте бажання кожного з них.
З вітальними словами до присутніх звернулися: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дьячук, начальник управління освіти Лариса Костенко, начальник відділу по роботі з особовим складом територіального управління МНС в Кіровоградській області, полковник Олег Гаркуша, начальник відділу професійної підготовки УМВС України в Кіровоградській області, полковник міліції Юрій Язиков та інші. Також з нагоди особливої події в житті школи-інтернату закладу були вручені подарунки: оргтехніка – від міської влади та спортивний інвентар – від управління МВС в області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool