У Кіровограді відбудеться засідання молодіжного літературного клубу «Ліра»

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

23 жовтня 2014 року о 17.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбудеться засідання молодіжного літературного клубу «Ліра» на тему «WEB-портація поетичного слова».

В рамках засідання відбудеться он-лайн спілкування з відомою українською поетесою, критиком, перекладачем, журналістом, лауреатом міжнародних та всеукраїнських поетичних фестивалів Лесею Мудрак.
Олеся Мудрак-Ковалівна, творчий псевдонім Леся Мудрак народилась 29 квітня, у м. Легніца, Польща. Закінчила відділення літературної творчості КНУ імені Тараса Шевченка.
Автор щотижневої рубрики на літературному порталі «Друг читача», автор та ведуча програми «Поетична маєвтика» на Укрлайф-тіві. Співзасновник номінації «Найеротичніший твір» у літературному конкурсі «Коронація слова 2012». Учасниця численних конференцій, фестивалів, літфорумів, теле- та радіоефірів. Організовує камерні (Укрлаф-тіві) й масові («Творчі п’ятниці» в СПУ, конференції, круглі столи ) літературно-художні та культурні заходи із залученням письменників, співаків, композиторів, танцівників, скульпторів, художників та інших, сама репрезентує «театр одного актора», виконуючи в ньому власні поезії.
Лауреатка міжнародних та всеукраїнських поетичних фестивалів (премії «Коронація слова» (2004); приватної премії м. Вупертайль (Німеччина) за «Вишукану розкутість українського слова (2006); Національної програми «Мистецький олімп України» (2009) та першої премії Всесвітнього фестивалю поезії «Дітет де Наіміт» (2013))
У 2014 заснувала Міжнародний поетичний фестиваль «Terra poetica» та очолила його оргкомітет. Її твори перекладені польською, німецькою, білоруською, болгарською мовами.

В програмі заходу:
• спілкування з поетесою, знайомство з її поезією;
• творча майстерня (обмін творчістю молодих письменників Кіровоградщини);
• чаювання та вільне спілкування.
За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
0954712767 – Тетяна Рєзнік – завідувач сектору соціокультурної діяльності


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool