У Кіровограді відбудеться виставка київських фотохудожників

Жовтень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1443 | Коментарі: 1

27 жовтня в холі бібліотеки  ім. Чижевського на ІІІ-му поверсі о 12:00 відбудеться презентація робіт київських фотохудожників Моя квітуча Україна..." “Київ”

Фотохудожники Київщини презентують фотовиставку, яка відображає незвичний погляд авторів на нічне місто та його підземелля.

У програмі відкриття фотоекспозиції „Київ” - презентація книги відомого київського фотохудожника Олега Жария “Цифровая HDR-фотография и панорамная съемка. Практическое руководство по созданию впечатляющих фотографий».

Книга оформлена у вигляді фотоальбома. Вона буде цікавою не лише фотографам, але й кожному, хто хоче побачити красиві місця України та її столиці, чарівний світ природних ландшафтів, дізнатися про багатство архітектурних пам'яток України, познайомитися з технікою та майстерністю панорамної фотозйомки.
Запрошуємо усіх до бібліотеки на свято фотомистецтва!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool