У Кіровограді відбудеться першотравнева демонстрація

Квітень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради взяв до відома повідомлення Кіровоградської міської організації ветеранів України, Кіровоградського міського комітету Комуністичної партії України про проведення 01 травня 2014 року з 10.00 до 12.00 в місті Кіровограді першотравневої демонстрації і мітингу на площі Богдана Хмельницького та повідомлення Федерації профспілок Кіровоградської області про проведення 01 травня 2014 року з 10.00 до 11.30 року в місті Кіровограді першотравневої демонстрації “Марш єдності за цілісну єдину соціально-орієнтовану Україну”.

Відповідно до прийнятого рішення, рух колон здійснювати по вулиці Великій Перспективній у наступному порядку: Кіровоградська міська організація ветеранів України, Кіровоградський міський комітет Комуністичної партії України, Федерація профспілок Кіровоградської області. Виконком доруив Кіровоградському міському відділу УМВС України в Кіровоградській області забезпечити охорону громадського порядку, управлінню розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради 01 травня 2014 року заборонити рух транспорту з 09.00 до 10.40 по вул. Великій Перспективній, від просп. Комуністичного до пров. Василівського, з 10.20 до 12.00 – по вул. Преображенській, від вул. Великої Перспективної до вул. В’ячеслава Чорновола, на період проведення мітингу частково заборонити рух транспорту по площі Богдана Хмельницького, а саме з боку Будинку побуту “Інгул”, від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Острівської. Відповідальність за організацію та проведення демонстрації покладена відповідно на керівників організацій, що подали повідомлення, Вієвського В. М., Шаповалову В. Ф., Петрова С. Ю., з попередженням про неприпустимість дій антиконституційного характеру під час проведення заходів.
Відділу культури і туризму отримав доручення забезпечити супровід колони демонстрантів Кіровоградським міським професійним духовим оркестром., а управління охорони здоров’я має забезпечити чергування машини швидкої медичної допомоги по вул. Віктора Чміленка (біля торговельного центру “Барва”) 01 травня 2014 року з 09.00 до 12.00.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool