У Кіровограді тривають рейди по житловому сектору

Січень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1554 | Коментарі: 0

Цими днями співробітники Територіального управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області спільно з Територіальним центром соціального обслуговування населення продовжили агітаційно-роз`яснювальну роботу із соціально незахищеними верствами населення та одинокими громадянами похилого віку.

 Метою таких рейдів є попередження виникнення пожеж через порушення правил пожежної безпеки у побуті при експлуатації печей опалення, газового обладнання та електронагрівальних приладів. Оскільки опалювальний сезон якраз у розпалі – тема більше, ніж актуальна. Разом із представниками місцевих телерадіокомпаній фахівці з пожежної безпеки відвідали більше 2-х десятків приватних домоволодінь у мікрорайоні Арнаутово. З кожною людиною була проведена роз’яснювальна бесіда, а потім вручена тематична застережна листівка. Користуючись присутністю людей у формі, старенькі задавали проблемні питання, які стосувались систем опалення та правил безпечної експлуатації деяких побутових приладів. Звісно, без відповіді не залишився ніхто. І знання, які були отримані громадянами впродовж цих днів, безперечно позитивно вплинуть на загальну статистику з виникнення пожеж у житловому секторі. А це і є головною кінцевою метою проведення подібних заходів.

Територіальне управління МНС України та Управління Держтехногенбезпеки в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool