У Кіровограді стартував набір в Бізнес-Школу ЮніорБанку

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

В якій школярі зможуть пізнавати ази підприємництва та фінансів, брати участь у ділових іграх та тренінгах, проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior.

Як повідомили в прес-офісі Кіровоградського регіонального управління банку, заняття в ній будуть доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми достатньо подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.

"Більше півмільйона дітей в Україні, Росії, Грузії та Латвії отримують найпотрібніші і найцікавіші економічні знання в ЮніорБанку, а нашими методиками навчання користуються вчителі кожної четвертої української школи, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - На сьогодні в нашій області майже 150 дітей пройшли навчання в Бізнес-Школі ЮніорБанку. Щороку ми розширюємо обрії програми фінансової грамотності - з 1 вересня цього року в рамках Юніорбанку розпочинає працювати і школа юних програмістів, в якій діти будуть навчатись алгоритмам і програмуванню".

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні "ЮніорБанк", працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool