У Кіровограді стартує конкурс відеофільмів

Липень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

У вересні 2012 року нашому рідному місту Кіровограду виповнюється 258 років.

В рамках відзначення цієї визначної дати управління освіти та відділ по роботі із засобами масової інформації Кіровоградської міської ради з метою залучення талановитої молоді до створення мистецьких проектів, здатних поєднати кращі історичні надбання минулого з новими креативними ідеями та поглядами в майбутнє нашого міста, оголошують конкурс на кращий відеофільм «Моє креативне місто».
У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів та студенти вищих навчальних закладів всіх рівнів акредитації всіх форм власності міста Кіровограда. Конкурс проводиться у чотири етапи:
перший етап – анонсування конкурсу та оприлюднення його умов;
другий етап – оголошення початку конкурсу та прийняття заявок щодо його учасників. На цьому етапі перевіряється відповідність відеофільмів тематиці та правилам конкурсу, а також відсутність заборонених елементів;
третій етап – представлення відеофільмів учасниками конкурсу та організація прес-турів;
четвертий етап – визначення переможців конкурсу, оприлюднення його результатів та нагородження.
Для участі у конкурсі необхідно подати до оргкомітету відеофільм за конкурсною тематикою на електронних носіях хронометражем не більше 10 хвилин.
Заявки на участь у міському конкурсі відеофільмів «Моє креативне місто» подаються до оргкомітету конкурсу до 31 серпня 2012 року. Відеофільми подаються до оргкомітету конкурсу до 5 вересня 2012 року за адресою: м. Кіровоград, вул.. Велика Перспективна, 41, відділ по роботі із засобами масової інформації, каб.314. Телефон для довідок 22-69-48.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool