У Кіровограді пройшов круглий стіл

Травень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

15 травня у приміщенні Управління ДАІ УМВС України в Кіровоградські області пройшов круглий стіл за участю керівництва Державтоінспекції, представників активної громадськості та засобів масової інформації.

Під час засідання круглого столу представникам ЗМІ був представлений новий керівник обласної Державтоінспекції майор міліції Величко Володимир Максимович та звернено увагу на аспекти та підсумки роботи ДАІ.
На початку зустрічі Володимир Максимович наголосив, що лише шляхом складання адміністративних протоколів профілактику ДТП не забезпечиш. Щоб запобігти дорожньо-транспортним пригодам та для вжиття реальних заходів щодо підвищення рівня правової культури всіх категорій учасників дорожнього руху, необхідна консолідація сил як державних органів, так і громадських організацій.
Враховуючи події, що відбуваються в країні, правоохоронці докладають значних зусиль для забезпечення спокою в регіоні і здійснюють план заходів, спрямований на оперативне виявлення підозрілих осіб. Від нас усіх залежить, як швидко ми зможемо відновити верховенство права і закону. Для цього треба спільними зусиллями донести до всіх учасників дорожнього руху, що саме від їх уважності, обережності, чіткого виконання Правил дорожнього руху, самодисципліни, відповідальності та взаємоввічливості на дорозі залежить життя і здоров’я людей.
Керівник обласної ДАІ запевнив, що докладе максимум зусиль для відновлення довіри населення до працівників Державтоінспекції, викорінення корупції, налагодження відкритого діалогу з громадянами.
Представників засобів масової інформації та громадських активістів цікавили різноманітні запитання, що стосувалися кадрових змін у Державтоінспекції, методів підбору нових працівників, змін в законодавстві, зниження вартості реєстраційних документів, недоліків роботи майданчика для тимчасового утримання транспортних засобів та багато іншого. На запитання відповідали начальник УДАІ, його заступники та інші працівники ДАІ, що були присутні на засіданні.
Журналістів також цікавили результати роботи блокпостів, які встановлені на дорогах області. Заступник начальника УДАІ Олег Тарасенко зазначив, що на блокпостах правоохоронці та громадські активісти ретельно перевіряють транспортні засоби на наявність зброї та інших заборонених предметів. За добу правоохоронці разом з громадським активістами перевіряють близько 600-700 транспортних засобів. Наразі Україна переживає непрості часи, тому правоохоронці докладають максимум зусиль задля спокою і безпеки кожного жителя Кіровоградщини, недопущення терористичних проявів на території краю.
Олег Іванович також звернув увагу присутніх на серйозні проблеми з нетверезими водіями на дорогах Кіровоградщини та дорожньо-транспортними пригодами з мотоциклістами. Кожного дня працівники ДАІ проводять профілактичну роботу з усіма учасниками дорожнього руху, проте не менш важливим аспектом профілактики є висвітлення даних проблем у засобах масової інформації. Лише спільними зусиллями можна досягти позитивних результатів.
На закінчення засідання круглого столу начальник УДАІ Володимир Величко запевнив усіх присутніх, що особисто зробить усе можливе, аби рух дорогами області був безпечним і безперешкодним, а працівники ДАІ працювали виключно у правовому полі. Володимир Максимович подякував громадським активістам та журналістам та висловив сподівання на активну співпрацю. Проведення таких зустрічей, коли запрошені гості не тільки слухають, а й жваво беруть участь у обговореннях, – неоціненна допомога Державтоінспекції у доведенні до пересічних громадян важливої інформації щодо діяльності служби.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool