У Кіровограді пройдуть масштабні святкові заходи

Травень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

До Дня захисту дітей в обласному центрі пройдуть масштабні святкові заходи

Про це під час сьогоднішньої апаратної наради повідомила начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Чернявська.
Зокрема, вона повідомила, що 1 червня у Кіровограді з нагоди Міжнародного дня захисту дітей буде проведений святковий концерт в обласній філармонії – для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей військовослужбовців – учасників АТО, а також тимчасово переселених із зони проведення антитерористичної операції та з окупованої території Автономної Республіки Крим. Концерт підготовлений вихованцями народного хореографічного ансамблю «Пролісок» та ще тринадцятьма хореографічними колективами Кіровограда. На площі біля філармонії проходитимуть рухливі ігри, вікторини та майстер-класи. Окрім того, усі запрошені діти отримають солодкі подарунки.
Наталія Чернявська також повідомила, що 1 червня у парку культури та відпочинку «Ковалівський» розпочне свою роботу дитячо-юнацька акція «Дитячий балаган». У рамках цієї акції проходитимуть спортивні естафети та змагання, відкриті тренування, вокальні виступи вихованців дитячо-юнацьких клубів Кіровограда, майстер-класи «Подаруй тепло дитині» з розпису пряників, майстер-класи професій, показові виступи співробітників роти міліції громадської безпеки особливого призначення, фотовиставка світлин «Українська родина, де зростає щаслива дитина», та багато іншого цікавого.
Окрім того, напередодні дитячого свята, 28 травня за участі керівництва області буде проведений «круглий стіл» з прийомними батьками, батьками-вихователями з питань проблем виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, старшого віку та шляхів їх вирішення.
За інформацією Наталії Чернявської, також для засобів масової інформації запланований прес-тур до прийомних сімей Новоукраїнського району.
– Святковими заходами 1 червня у Кіровограді планується охопити понад 3 тисячі дітей, а в цілому по області у заходах візьмуть біля 10 тисяч, – повідомила Наталія Чернявська.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool