У Кіровограді провели семінарське заняття для соціальних працівників

Листопад 03, 2015 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

3 листопада співробітники У ДСНС в області та навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД Кіровоградської області провели семінарське заняття на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період» для співробітників Територіального центру соціального обслуговування Ленінської районної у місті Кіровограді ради.

Співробітники соціальної сфери щодня працюють з населенням області та із тими категоріями, які потребують посиленої уваги: інваліди, пенсіонери, одинокі, малозабезпечені та багатодітні родини. Як показує практика із початком опалювального сезону саме ці категорії громадян стають жертвами необережного поводження з вогнем у побуті чи порушення правил пожежної безпеки. Саме тому дуже важливо нагадати про правила безпечної життєдіяльності соціальним працівникам, які постійно допомогають по господарству своїм підопічним, адже пожежу краще попередити, аби уникнути значних матеріальних втрат та загибелі людей. Тож, з цією метою рятувальники і провели семінарське заняття для співробітників Територіального центру соціального обслуговування. Для того, щоб об’єднати зусилля вони детально поінформували соцпрацівників про правила пожежної безпеки, способи і засоби гасіння пожеж, а також наголосили на тому, що у будь-якій скрутній ситуації завжди треба пам’ятати про своє життя, реально оцінювати обстановку, щоб прорахувати усі можливі шляхи для порятунку.

Не залишили поза увагою працівники Служби порятунку і таку тему, як вибухонебезпечні предмети часів Другої Світової війни та сучасного зразка, адже випадки виявлення застарілих боєприпасів як і замаскованої вибухівки – це, як не прикро, вже стає звичним явищем. Тож усі повинні знати як поводитися у цих випадках. Крім того, фахівці Управління відповіли на усі питання присутніх та роздали застережні листівки щодо пожежної безпеки під час опалювального сезону.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool