У Кіровограді продовжується буккросінг. (ФОТО)

Грудень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

Лише на початку грудня стартував в нашому місті проект Єлисаветградський книговир, ініційований Олександром Шаталовим, а вже в багатьох закладах встановлені полички для обміну книгами.

Так, за останні кілька днів, відкрилося поличка в молодіжному кафе „ВКонтакете” за участі лідера гурту „Мандри” Фоми. На відкритті полиці музикант дуже радо підтримав Єлисаветградський книговир й обміняв книжку О. Покальчука на книгу О. Жовни та запропонував додати на полиці збірки віршів. 

Наступним було відкриття в комплексі „Ігромір”, куди завітали кіровоградські автори дитячих книжок Олена Надутенко, Тетяна Якименко та художник-ілюстратор Ольга Коломієць. Директор видавничого підприємства „Імекс” Тамара Самиляк принесла книги цих авторів, котрі ще не бачив широкий загал читачів. Варто зазначити, що на поличці книговиру, розміщеній в „Ігроміре”, виокремлено місце не лише для дорослої, а й дитячої літератури. Тому під час відкриття діти радо обмінювали свої книжки, отримували солодкі подарунки та повітряні кульки. Серед них і Богдагдан, син Віталія Останнього – заступника начальника обласного управління сім’ї, молоді та спорту, який разом з татом завітав на відкриття.

Звертаємо вашу увагу, що до Нового року в місті з’явиться ще кілька полиць буккросінгу, серед них і поличка в фітнес-центрі „ Драйв.”

Марія Котеля

У Кіровограді продовжується буккросінг. (ФОТО)

У Кіровограді продовжується буккросінг. (ФОТО)


 У Кіровограді продовжується буккросінг. (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool