У Кіровограді призупинено процедури передачі та надання земельних ділянок

Січень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

З 1 січня 2013 року набрали чинності зміни до Закону України «Про основи містобудівної діяльності в Україні», а саме до статті 24 в якій зазначено

 Що у разі відсутності плану зонування або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог цього Закону, передача (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для містобудівних потреб забороняється.
Як повідомив начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього середовища. Володимир Пидорич, наразі проводяться роботи щодо коригування Генерального плану міста Кіровограда, після чого буде виконане зонування міста. Тому на даний час розгляд питань щодо передачі земельних ділянок Кіровоградською міською радою призупинено.
Враховуючи викладене, документи щодо передачі земельних ділянок у власність чи користування юридичним та фізичним особам в Центрі надання адміністративних послуг тимчасово прийматися не будуть.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool