У Кіровограді представили нового керівника обласного управління міліції (ФОТО)

Березень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1839 | Коментарі: 0

Наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова тимчасово виконуючим обов’язки начальника УМВС України в Кіровоградській області призначено полковника міліції Миколу Павленка, який до цього очолював відділ Департаменту карного розшуку МВС України.

Микола Володимирович народився 1969 року на Київщині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав з працівника блоку міліції громадської безпеки. Пройшов шлях від старшого сержанта до полковника міліції, начальника відділу Департаменту карного розшуку МВС України.
Звертаючись до керівного складу Управління, галузевих служб та міськрайорганів, Микола Павленко довів першочергові вимоги до особового складу органів внутрішніх справ області.
- Чесне і добросовісне виконання працівниками міліції своїх обов’язків, дотримання дисципліни і законності у прийнятті рішень, людяність та вимогливість до себе – це головне із завдань. Так працюватиму сам і вимагатиму від кожного, не залежно від займаної посади. Найближчим часом планую побувати в усіх районах області, відвідаю сільські ради, особисто спілкуватимусь з людьми. Хочу знати їх думку про роботу міліції та проблемні питання, які нам належить ще доопрацювати. Ми повинні повернути довіру населення до міліції, адже вона є найважливішим показником нашої роботи. Задля цього працюватимемо багато і наполегливо, – сказав новопризначений очільник відомства.

и начальника УМВС України в Кіровоградській області призначено полковника міліції Миколу Павленка


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool