You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кіровограді працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні більше 10 квартирних крадіжок

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні низки крадіжок затримали 29-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Ще влітку до міліції почали надходити повідомлення про квартирні крадіжки у різних мікрорайонах міста, характер скоєння яких свідчив про причетність до них однієї і тієї самої особи. Зловмисник шляхом пошкодження балконних пластикових дверей вночі проникав до помешкань кіровоградців та забирав золоті і срібні прикраси, гроші, мобільні телефони й побутову техніку.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за скоєння крадіжок місцевий житель. У 2007 році він звільнився з місць позбавлення волі і вже через кілька років взявся за старе.
Викрадене золото молодик здавав у ломбарди, телефони і техніку збував випадковим знайомим, а гроші витрачав на власні потреби. За його словами, чимало коштів довелося витратити на лікування ноги, яку він пошкодив під час спроби скоїти чергову крадіжку. Загалом підозрюваному вдалося викрасти з квартир жителів обласного центру близько 70 тисяч гривень.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Частину викраденого працівники міліції вилучили. Проводиться слідство.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool