У Кіровограді планується закупити 20 сучасних тролейбусів

Липень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Через відсутність субвенції з державного бюджету на компенсацію витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2016 рік у Кіровограді збережено пільговий проїзд у міському електротранспорті. На цьому акцентувала увагу начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова під час апаратної наради сьогодні, 11 липня.

За її словами, у міському бюджеті передбачені видатки у сумі 10,0 млн.грн, з яких за перше півріччя використано на компенсацію пільгового проїзду 5,2 млн.грн.
Також, для оновлення парку електричного транспорту міста Кіровограда та задоволення потреб мешканців у транспортних послугах планується спрямувати 80,0 млн.грн на придбання 20 сучасних тролейбусів.
У зв’язку з відсутністю державної субвенції вирішено відновити надання пільг з послуг зв’язку та збільшити видатки на компенсацію витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян за рахунок коштів міського бюджету на суму 7,4 млн.грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool