У Кіровограді план виконання ремонтних робіт має бути виконаний повністю

Червень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Кошти, передбачені у міському бюджеті для ремонту кіровоградських доріг, внутрішньодворових територій та об’єктів соціальної інфраструктури міста у першому півріччі, мають бути освоєними повністю.

Таке завдання поставив перед начальником головного управління житлово – комунального господарства Олександром Хачатуряном та начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічем секретар міської ради Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 8 червня.
- У вас сьогодні не може бути вихідних: субота і неділя – робочі дні, - наголосив Іван Марковський. - Оперативніше проводьте тендерні процедури, організовуйте роботи підрядників, але до 1 липня всі заплановані роботи мають бути виконані.
Іван Марковський попередив також керівників про їх персональну відповідальність за неналежне освоєння бюджетних коштів.
Олександр Хачатурян проінформував під час наради, що тендерні процедури з ремонтів дорожнього покриття відбудуться цього тижня. У той же час, ремонтні роботи вже виконані на 14 об’єктах, де не потрібно було здійснювати організацію і проведення торгів, відзначив начальник головного управління ЖКГ.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool