У Кіровограді перевірено готовність зведеного загону

Липень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

11 липня в обласному центрі відбулася перевірка готовності до дій за призначенням Кіровоградського зведеного загону №1, утвореного для гасіння великих пожеж, ліквідації наслідків аварій, катастроф та стихійних лих.

До складу загону входять сили та засоби Кіровоградського міськрайонного відділу, Долинського, Бобринецького, Олександрівського, Новоукраїнського, Новомиргородського районних відділів, Компаніївського, Устинівського, Новгородківського районних секторів Управління ДСНС в області.
Зведені загони створено на базі пожежно-рятувальних підрозділів області відповідно до наказу У ДСНС України в області. Дислокуються зазначені формування у Кіровограді, Олександрії та Голованівську.
У ході перевірки було з’ясовано готовність особового складу до виконання завдань за призначенням, стан утримання пожежної та аварійно-рятувальної техніки, своєчасність прибуття сил і засобів до місця призначення, якість ведення оперативно-службової документації зведеного загону та якість організації радіозв’язку.
З метою відпрацювання взаємодії між підрозділами зведеного загону під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій та подій на потенційно-небезпечному об’єкті (деревообробний комплекс ВАТ "Інтерресурси") з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів проведено вивчення характеристик обраного об’єкта із залученням представника підприємства. Під час заняття вивчався технологічний процес підприємства, стан пожежної безпеки, шляхи проїзду та стан протипожежного водопостачання.
Після чого проведено практичне відпрацювання умовних ввідних, щодо ліквідації пожеж на території об'єкта. Таким чином перевірено роботу адміністрації об’єкта, штабу пожежогасіння, оперативних дільниць, введення в дію планів реагування, планів взаємодії та залучення служб взаємодії міста.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool