У Кіровограді патрульні затримали чоловіка, який за сьогодні скоїв два пограбування

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

1 липня близько 14-ої години патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Героїв Сталінграду, 25 скоєно грабіж.

Невідомий чоловік зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок біля її будинку. На перехоплення чоловіка одразу виїхали патрульні. За вказівкою очевидців події, охоронці порядку наздогнали втікача у дворах житлових будівель в районі Критого ринку. Заявниця упізнала чоловіка, який скоїв пограбування. У підозрюваного знайшли одразу два золотих ланцюжка .

Як з'ясувалося, молодик, раніше скоїв ще одне пограбування в районі Комарова, зірвавши з шиї жінки золотий ланцюжок. Про останнє пограбування заявниця навіть не встигла повідомити на службу 102.

Затриманим виявився 27-річний чоловік. Справа передана слідству.

Кіровоградські патрульні вдячні всім небайдужим громадянам, які вчасно зателефонували на службу 102 та вказали точний орієнтир зловмисника.
Заявниці подякували інспекторам за злагоджену і оперативну роботу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool