У Кіровограді оголосять рейтинг вищих учбових закладів області

Квітень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

У п'ятницю, 10 квітня, в бізнес-центрі "Ельворті" відбудеться презентація щорічного обласного рейтингу вищих учбових закладів Кіровоградської області.

Організатором рейтингу є Кіровоградське обласне об'єднання організацій роботодавців (КОООР). Як представники реального сектору економіки, роботодавці, на основі системи управління якістю ISO 9001, дають об'єктивну оцінку якості підготовки спеціалістів навчальними закладами, які працюють на ринку освітніх послуг області. Головне завдання рейтингу - дати вузам можливість оцінити свою роботу з точки зору конкурентоспроможності своїх випускників на ринку праці і проводити зміни, які дозволять її підвищити.

Укладачі рейтингу брали до уваги загальний рівень абітурієнтів, які вступили минулого року до місцевих вишів, відвідуваність вишів студентами, якість викладання дисциплін та багато інших критеріїв.

Важливою складовою укладання рейтингу освітніх закладів області була оцінка якості підготовки випускників ведучими експертами від місцевого бізнесу - переробних, машинобудівних та інших виробництв, представниками найбільших банків, керівниками обласних та міських управлінь економіки, фінансів, торгівлі, АПК.

В 2014 році лідерами рейтингу стали КЛА НАУ та КДПУ, які значно випередили інших конкурентів за якістю надання освіти, відсутності корупції та рівню підготовки спеціалістів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool