У Кіровограді обвідний канал розчистять повторно

Червень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

Повна розчистка обвідного каналу навколо парку Пушкіна буде завершена до 5 липня, якщо дозволять погодні умови.

Техніка вже пройшлася руслом каналу, але за один раз вичистити увесь намул до визначеної мітки не вийшло. Для того, щоб робота була виконана якісно, необхідно це зробити повторно.
Хід розчистки тримає на особистому контролі секретар міської ради Іван Марковський. Сьогодні, 5 червня, він провів оперативну робочу нараду на місці виконання робіт. Після очищення обвідного каналу техніка і спеціалісти перейдуть на основне русло Інгулу. Тут роботи планують завершити до кінця липня. Закінчується і благоустрій та облаштування території навколо новозбудованого пішохідного мосту. Дорожники пообіцяли до 12 червня здати “під ключ” всі під’їздні шляхи і пішохідні доріжки до мосту. А до 25 травня на гранітному парапеті встановлять останню металеву огорожу. - Парк Пушкіна на очах перетворюється у затишне і гарне місце відпочинку для кіровоградців,- відзначив Іван Марковський під час наради. – Ми тут знаходимося п’ятнадцять хвилин, а десятки людей вже скористалися новим мостом, щоб потрапити на острів: хто прийшов погратися з дітьми, хто зайнятися фізкультурою, хто вигуляти своїх чотирилапих друзів. Час свідчить, що будівництво мосту – вірне рішення. Нам залишилося довести до завершення благоустрій навколишньої території і “острів” стане популярним для відпочинку у кіровоградців різного віку. Іван Марковський наголосив також, що після наведення ладу важливим залишається питання збереження усього зробленого і тут багато залежить як від активності громадськості, так і від професійності дій кіровоградської міліції

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool