У Кіровограді хочуть зробити паспортизацію кожної вулиці та розробку нової схеми дорожніх знаків

Квітень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1776 | Коментарі: 0

Питання організації руху транспорту у центральній частині міста необхідно зрушити з мертвої точки. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 25 квітня.

Якщо не розвантажити транспортні потоки по Великій Перспективній, можна назавжди втратити унікальне дорожнє покриття з каменю, звернув увагу очільник міста, - таких майстрів сьогодні не знайти.

Андрій Райкович звернувся до міської поліції з проханням навести лад з паркуванням на головній вулиці обласного центру, адже рух по ній здебільшо здійснюється двома рядами, а ще два ряди займають припарковані, всупереч правилам дорожнього руху, автомобілі.

- Центральна частина міста так спроектована і розбудована, ми вже тут нічого не переробимо, - відзначив міський голова. – Але щоб людям було зручно користуватися міськими дорогами, необхідно зрушити з мертвого місця паспортизацію кожної вулиці та розробку нової схеми дорожніх знаків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool