У Кіровограді «Джерельце надії» дарує щастя і радість усім особливим діткам

Липень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Вже другий рік поспіль на території Свято-Успенського храму літній табір «Джерельце Надії» відкриває свої двері для діток з особливими потребами.

Цього року табірна зміна триває з 4 по 10 липня. Сюди приходить відпочити і розважитись близько 40 дітей, а допомагають їм волонтери з Кіровоградщини та Волині. Кожний день табірної зміни приурочений певному релігійному святу. Окрім цього для діток заплановано багато цікавих заходів: екскурсія до Краєзнавчого музею, зоопарку, на Хутір "Надія", розважальна програма із центром розвитку "Сонячний зайчик", майстер-класи із виготовлення піци та інші.
“Джерельце Надії” - це результат роботи багатьох небайдужих людей. Кіровоградська міська рада також долучилась до організації дозвілля діток з особливими потребами. Управління розвитку транспорту та зв'язку забезпечило щоденне перевезення учасників табору до парку культури та відпочинку ім. Крючкова. А по закінченні табірного дня діток з комфортом розвозять по домівках.
Літній табір “Джерельце Надії” дуже корисний для особливих діток, оскільки для них це гарна можливість знайти нових друзів, поспілкуватись з однолітками і відпочити на природі.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool