У Кіровограді чоловік вбив співмешканку

Січень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 58-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

16 січня ввечері до відділу міліції з обласної лікарні надійшло повідомлення про смерть 55-річної кіровградки, яку було доставлено до медичного закладу із численними травмами та переохолодженням.

У ході проведення першочергових заходів працівники міліції встановили, що напередодні потерпіла розпивала спиртні напої зі своїм співмешканцем. Під час застілля, посварившись із жінкою, чоловік ударив її кілька разів по голові та тулубу. Пенсіонерка знепритомніла і залишилась лежати до ранку на підлозі у квартирі.
Наступного дня родичка потерпілої, яка дізналася про те, що сталося, викликала швидку. Жінку госпіталізували до лікарні, але отримані тілесні ушкодження виявилися для неї фатальними. За висновками СМЕ смерть потерпілої настала внаслідок посттравматичного шоку, спричиненого переломом кількох ребер.
Підозрюваного у скоєнні злочину правоохоронці затримали за місцем проживання.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool