У Кіровограді буде встановлено унікальну за розмірами писанку

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Кіровоград бере участь у Всеукраїнському проекті, в рамках якого 14 квітня на площі перед міською радою буде встановлено унікальну за розмірами писанку. 

Урочисте її відкриття відбудеться о 14.00. Про це повідомив під час засідання комісії сприяння дотриманню законодавства про свободу совісті та релігійні організаці секретар міської ради Ігор Волков.

Заготовку яйця передала Кіровограду громадська організація “Столичні Ініціативи”. На ньому місцеві художники відтворили декоративні елементи з використанням символіки у традиційній кольоровій гамі, притаманній нашому регіону. Це своєрідний благодійний внесок міста у таку цікаву акцію, одним з ініціаторів якої виступив відомий український співак Олег Скрипка.. На площі писанка простоїть орієнтовно до 30 квітня, а на День Незалежності вона разом з писанками з усіх обласних центрів України візьме участь в Параді вишиванок у Києві.
Символічно, що Кіровоград буде першим містом, де Олег Скрипка презентуватиме започатковану акцію, після того, як писанки будуть виставлені для огляду мешканцями обласних центрів. 16 квітня о 15.00 в приміщенні Кіровоградської міської ради відбудеться його прес – конференція.
Вважається, що писанка несе в собі великий заряд енергії, тож вона буде гарним подарунком усім кіровоградцям до свята.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool