У Кіровограді буде встановлена пам’ятна дошка на честь героя АТО Віталія Волкотруба

Травень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради дозволив Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв) встановити інформаційну дошку Волкотрубу Віталію Юрійовичу - випускник закладу, учаснику антитерористичної операції.

Молодший сержант, командир відділення спеціального призначення військової частини віталій Волкотруб смертю героя 29 серпня 2014 року під час виходу наших військ з-під Іловайська, неподалік села Новосільське.
Пам’ятна дошка буде встановлена на стіні гімназії-інтернату-школи мистецтв за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 7 у п’ятницю, 29 травня, під час урочистостей з нагоди останнього дзвоника у закладі освіти.
Своїм рішенням виконком доручив Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексу взяти на баланс інформаційну дошку Волкотрубу Віталію Юрійовичу, утримувати її в належному стані, своєчасно проводити ремонт, захищати від пошкодження, руйнування або знищення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool