У гуртожитках Кіровоградщини проводять евакуації людей

Лютий 05, 2020 | Новини | Переглядів: 1705 | Коментарі: 0

Тривають перевірки стану протипожежного та техногенного захисту закладів, що відносяться до категорії об’єктів із масовим перебуванням людей. 

Комплексне інспектування відбувається у кілька етапів: оцінка усіх складових системи протипожежного захисту будівель, що підлягають перевіркам, практичне відпрацювання з персоналом та відвідувачами (учнями, пацієнтами тощо) дій у разі виникнення НС та тренування особового складу підпорядкованих підрозділів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарифи на воду у Кропивницькому знову зросли


Саме у такому форматі відбулись заходи контролю щодо стану безпеки гуртожитків Новокостянтинівської шахти у Маловисківському районі та СПТУ №40 м. Новоукраїнка. Інспектори району перевірили шляхи евакуації, первинні засоби пожежогасіння, сигналізації та оповіщення, відповідну документацію тощо.

Тривають перевірки стану протипожежного та техногенного захисту закладів, що відносяться до категорії об’єктів із масовим перебуванням людей.

Крім того, було оголошено сигнал тривоги та проведено навчальну евакуацію людей з приміщень. Також персонал тренувався гасити осередок пожежі первинними засобами пожежогасіння та пройшов інструктаж щодо дій у випадку виникнення НС.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool