У громадському транспорті Кропивницького запрацює система «Електронний квиток»

Січень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

У громадському транспорті Кропивницького буде задіяна система розрахунків “Електронний квиток”. Сьогодні, 30 січня, міський голова Андрій Райкович доручив профільному управлінню розвитку транспорту та зв’язку прискорити її впровадження.

- Наполегливо, крок за кроком маємо просувати розробку проекту “Електронний квиток” у Кропивницькому, - наголосив міський голова. – Для нас надзвичайно важливо запровадити таку сисему розрахунків, оскільки вона одночасно дає можливість оцінити пасажиропотоки на маршрутах, проконтролювати кількість здійснених перевзень пільгових категорій громадян.

Вже цього тижня до міської ради Кропивницького прибудуть представники української ІТ-компанії, які мають значний досвід реалізації подібних проектів на транспорті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool