У ДПА Кіровоградській області мова йшла про декларування доходів громадян

Квітень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

За словами начальника відділу оподаткування фізичних осіб ДПС в області Інни Ауліної, декларації громадяни зобов'язані подати до 1 травня 2012 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Вона підкреслила – метою декларування є не лише сплата податку до бюджету, але й можливість платниками податку реалізації права на податкову знижку. Разом з тим, істотною відмінністю нинішньої кампанії декларування доходів є обов'язок подання декларацій фізичними особами, які впродовж 2011 року отримували доход у вигляді заробітної плати і суми винагород за цивільно-правовими договорами від декількох податкових агентів. Подавати таку декларацію за місцем реєстрації необхідно лише за умови, якщо загальна сума доходу за будь-який календарний місяць перевищує десятиразовий розмір мінімальної заробітної плати (у 2011 році – 9410 грн.).

Співробітниця податкової служби відзначила, що станом на 28 березня нинішнього року до податкових органів регіону жителі області надали 13165 декларацій про доходи, отримані протягом минулого року. В результаті до бюджету вже надійшло 5,5 млн. грн.
Також під час засідання громадської ради учасники засідання проаналізували результати її роботи протягом 2009-2011рр. та прийняли рішення про реорганізацію цього дорадчого органу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool