У Долинському районі відбувся рейд (ФОТО)

Липень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

13 липня працівники Долинського районного відділу та Управління ДСНС в області навчали правилам безпечної життєдіяльності мешканців районного центру. 

Зокрема громадянам нагадали правила безпечної експлуатації електричних та газових приладів, порадили стежити за справністю електромережі в оселі та не перевантажувати її надмірною кількістю ввімкнених побутових електричних приладів

 А також вчасно усувати несправності і ні в якому разі не користуватись несправними або саморобними приладами. Рятувальники зауважили, що ремонт електроприладів не можна робити самостійно, а довірити цю справу фахівцеві. Так само небезпечно користуватись саморобною електротехнікою, або залишати прилади, світло та газ ввімкненими на тривалий час і без нагляду. Власників приватних будинків закликали не розпалювати вогнищ на подвір’ях у пожежонебезпечний період та поблизу господарчих будівель, дерев’яних парканів, сінників. Попередили рятувальники і про адміністративну та кримінальну відповідальність за випалювання сухої трави, пожнивних залишків, провокування пожежі в лісовому масиві. Особливий акцент зробили на безпеці дітей, у яких зараз канікули й вистачає часу для різних витівок, у тому числі й небезпечних для життя. Усім співрозмовникам було вручено листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

У Долинському районі відбувся рейд


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool