У березні ПриватБанк даруватиме кропивничанам подорожі залізницею

Березень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

У березні ПриватБанк даруватиме подорожі залізницею клієнтам, які скористуються можливістю нової акції банку та MasterCard.

Протягом місяця кожен, хто купуватиме залізничні квитки в електронному банку Privat24 та оплачуватиме їх карткою MasterCard, отримає можливість щодня виграти одну з 25 безкоштовних поїздок.

«Спільно з MasterCard ми проводимо цю акцію саме на початку весняного туристичного сезону, щоб поїздки стали доступнішими й наші клієнти змогли отримати ще більше можливостей подорожувати Україною, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – З нагоди ювілею банку ми вирішили подякувати нашим клієнтам і підтримати їх, щоденно розігруючи повернення вартості 25 квитків».

Щоб мати нагоду подорожувати на поїзді за рахунок ПриватБанку, потрібно запустити на своєму мобільному додаток Privat24, зайти в розділ «Квитки» та знайти необхідні рейси. Якщо в людини є бажання виграти безкоштовний квиток, але немає картки MasterCard, її можна безкоштовно отримати в будь-якому відділенні ПриватБанку.

Щодня протягом дії акції банк проводитиме розіграш 25 повернень вартості придбаних квитків. Переможцям акції сума повної вартості купленого квитка зараховується на основний рахунок картки, з якої його було придбано, не пізніше 10 днів після проведення розіграшу.

ПриватБанк першим з українських банків почав продаж електронних квитків у 2014 році, зараз щодня через ПриватБанк українці купують понад 25 тисяч залізничних квитків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool