Тролейбусні маршрути 4 та 7 обслуговуватимуть пасажирів Кіровограда у зустрічних напрямках

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

З метою покращення пасажирських перевезень міським електротранспортом, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив два тролейбусних маршрути №4 та №7.

За інформацією начальника управління сприяння розвитку транспорту та зв’язку Ольги Гонтарь, тролейбусний маршрут №4 працюватиме за маршрутом «Вул. Космонавта Попова – центр – вул. Космонавта Попова», а №7 – «Вул. Волкова – центр – вул. Волкова».
При цьому, зазначила Ольга Гонтарь Тролейбуси обох маршрутів рухатимуться у зустрічних напрямках. Міський тролейбусний маршрут № 4 обслуговуватиме пасажирів за схемою: «Вул. Космонавта Попова (Ринок «Престиж»), Маршала Конєва, просп. Університетський, Правди, вул. 50 років Жовтня, Карла Маркса, Шевченка, пров. Челюскінців, вул. Медведєва, пров. Училищний, вул. Жовтневої революції, Яновського, Героїв Сталінграда, Космонавта Попова (Ринок «Престиж»), а №7 – по маршруту: «Вул. Волкова, просп. Правди, вул. Жовтневої революції, пров. Училищний, вул. Медведєва, пров. Челюскінців, вул. Шевченка, Карла Маркса, 50 років Жовтня, Героїв Сталінграда, Волкова».
Виконком своїм рішенням рекомендував також ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія» в місячний термін з дня прийняття цього рішення розробити, погодити з відділом ДАІ з обслуговування м. Кіровограда та подати на затвердження паспорт міських тролейбусних маршрутів № 4 та №7.

фото Ігоря Філіпенка.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool