Тролейбуси у Кіровограді працюватимуть у звичному режимі

Квітень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1991 | Коментарі: 0

Електротранспорт у Кіровограді із 26 квітня повертається до комунальної власності. Пасажирські перевезення тролейбусами буде забезпечувати комунальне підприємство “Електротранс”.

Тролейбусне сполучення в обласному центрі не зупиниться ні на день, запевнив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 25 квітня.

- Усі юридичні і технічні питання повернення тролейбусного парку в комунальну власність урегульовані, - наголосив очільник міста. –

Показником роботи нового підприємства стане єдиний критерій – наявність достатньої кількості тролейбусів на маршрутах і їх рух за графіком, зручним для пасажирів.

Транспортна реформа у Кіровограді продовжуватиметься у повній відповідності до передвиборчої програми міського голови, відзначив Андрій Райкович. Це значить, що головним транспортом у місті буде електричний, над оновленням парку якого сьогодні активно працюють профільні виконавчі органи, і великомісткі автобуси.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool