Треба за місяць-півтора завершити усі ремонтні і будівельні роботи на дорогах області,- Сергій Кузьменко

Жовтень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Питанню ремонту і будівництва доріг на території області значну увагу приділив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді.

Хід ремонтних і будівельних робіт на дорогах області регулюється погодними умовами і календарним планом на рік. Ми вже неодноразово говорили, що час не чекає, треба розробляти якісні плани виконання робіт та активно працювати, щоб відповідні завдання були виконані на сто відсотків, – підкреслив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко нагадав, що минулого тижня побував на кількох відрізках доріг області, де тривають ремонтні і будівельні роботи, ознайомився із ходом їх виконання та рівнем готовності. Очільник облдержадміністрації звернувся до будівельників, керівників підрядних організацій та керівництва Служби автодоріг області:

 Треба докласти максимум зусиль, щоб за місяць-півтора сприятливих погодних умов ми завершили будівництво і шляхопроводів, і відрізка нової дороги. У нас є також чимало проектів у різних районах як місцевого, так і державного значення. Хочу, щоб будівельники ефективно працювали, своєчасно освоювали кошти, що надала держава та органи місцевого самоврядування (а ми маємо цього року 255 мільйонів гривень на дороги, виділених з місцевих бюджетів). Ці роботи мають бути виконані в повному обсязі.

Сергій Кузьменко наголосив, що з державного бюджету і надалі виділятимуть значні суми коштів для того, щоб дороги в Україні змінювалися на краще.

 Якщо в 2015 році ми мали всього 90 мільйонів гривень на все дорожнє господарство області і їх вистачало лише на нанесення розмітки, латання ям та утримання узбіч, то в 2016 році ми освоїли вже більше 300 мільйонів гривень, що дало можливість розпочати ремонтні та будівельні роботи. Цього року ми маємо 700 мільйонів гривень і амбітні завдання: і ремонтуємо, і будуємо нові дороги.

У найближчому майбутньому заплановано передати певні дороги, які утримувалися державою, на утримання областям. Сергій Кузьменко зазначив, що буде передано і відповідний фінансовий ресурс – почне діяти спеціальний фонд. Це має суттєво вплинути на покращення якості доріг, на позитивну динаміку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool