Торговці зброєю «заробили» до 9 років позбавлення волі

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині засуджено чотирьох учасників організованої злочинної групи за крадіжку, зберігання та торгівлю зброєю і боєприпасами від 5 років до 9 років і 6 місяців позбавлення волі. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Кримінальна справа за цими фактами пройшла розгляд у судах трьох інстанцій.
У 2010 році працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області затримали чотирьох учасників організованої злочинної групи з корумпованими зв’язками, які займалися торгівлею зброї та боєприпасів на території кількох областей України.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що частину зброї учасники ОЗГ знаходили на місцях бойових дій часів Великої Вітчизняної війни та реставрували. Інший арсенал був викрадений зі складів військових частин.
Зброю зловмисники переховували в гаражному приміщенні, яке винаймали. Під час огляду працівники міліції вилучили 56 ручних протитанкових гранатометів марки РПГ-7, 3 автомати системи Калашникова та Судаєва, 2 нагани, кілька сотень набоїв та понад 5 кілограмів вибухівки.
За цими фактами порушено кримінальну справу, яку у квітні 2010 року слідчим управлінням УМВС в області було направлено на розгляд до Ленінського районного суду міста Кіровограда. Кримінальна справа за 2 роки розглянута апеляційним судом Кіровоградської області та Вищим спеціалізованим судом з розгляду цивільних та кримінальних справ, який і виніс остаточний вирок. Члени групи отримали різні терміни позбавлення волі – від 5 років до 9 років і 6 місяців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool