Ток- шоу «Ми» : «Туберкульоз без купюр»

Червень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 2490 | Коментарі: 0

В ток-шоу "МИ" сьогодні говоримо про безпрецедентну виставку фотожурналіста Максима Дондюка «Туберкульоз без купюр», що відкрилася в художньому музеї, про реалії нашого життя, які надихнули творчу людину таким способом боротися з епідемією

 Автор проекту Максим Дондюк і директор благодійного фонду «Розвиток України» Анатолій Заболотний,- почесні гості ток-шоу "МИ" Тож тема нашої програми «Туберкульоз – вирок чи діагноз». І говоримо про це не тому, що сьогодні черговий День боротьби…, і навіть не тому, що в нашому місті відкрилася тематична виставка, а тому, що, можливо, саме через нашу мовчазну байдужість, відстороненість туберкульоз стає загрозою для безпеки держави. І наша область посідає шосте місце в рейтинговій оцінці серед областей з високим рівнем захворюваності. Психологи стверджують, що страх перетворює суспільство в слухняну біомасу. Мета нашої програми – не залякати, а зайвий раз нагадати- хворіти в нашій країні – недозволена розкіш. І якщо держава неспроможна забезпечити нам необхідне лікування, то ми відповідно зобов»язані захистити себе і своїх дітей і зробити все, щоб просто не хворіти .

Ток- шоу «Ми» сьогодні о 19.45 на каналі "Кіровоград"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool