ТК «Буковель» запрошує на етнофестиваль «До Василя на Василя»

Січень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1349 | Коментарі: 0

14 січня 2012 року в гірськолижний курорт «Буковель» в гості до пана Василя на свято Св.Василя та святкування старого Нового року зусібіч з’їдуться найкращі Маланки Карпат: хто санями, хто возами, а хто - й іншими транспортними засобами…

Привезуть вони в подарунок «Маланку» - театралізоване народне дійство, дзвінкоголосі колядки і щедрівки та щирі віншування.

А пан Василь під відкритим небом у великому чугунному казані приготує для всіх гостей найбільший в світі смачний гуцульський банош зі шкварками, грибами, бринзою, маючи намір встановити новий кухарський рекорд, щоб потрапити до «Книги рекордів України» та «Книги рекордів ТК «Буковель».

А ще іменинник та організатор етнофестивалю обіцяє влаштувати веселу гуцульську забаву з народними гуляннями, залицяннями, ворожіннями, заклинаннями, частуваннями, піснями та танцями під чарівні звуки скрипки та цимбал.

До участі у Фестивалі запрошуються фольклорно-етнографі колективи, «Маланки», солісти, ансамблі, хорові колективи та всі ті, хто бажає прославити Бога різдвяними піснеспівами, колядками та щедрівками. Усі учасники фестивалю будуть нагороджені дипломами та сувенірами.

Місце проведення фестивалю: туристичний комплекс «Буковель», с. Поляниця, Яремчанської міськради, Івано-Франківської області.

Збір учасників 14 січня 2012 року о 12.00 год. біля центральної рецепції.

Заявки про участь у фестивалі просимо подати до 12 січня 2012 року за електронною адресою: artbukovel@gmail.com

Координатор фестивалю: арт - менеджер ТК «Буковель» Василь Волочій  067 – 342 – 87 – 69, 099 – 058 – 58 – 25

Початок веселої забави о 13.00 год. біля центральної буковельської ялинки (витяг №2, кафе «Бугіль»)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool