Телепрем`єру документальної вистави «Іду за Вас» презентують у всій мережі Суспільного в Україні

Жовтень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Телепрем‘єра документальної вистави «Іду за Вас» відбудеться у День захисників і захисниць України

Телепрем‘єра документальної вистави «Іду за Вас», яку до Дня Незалежності презентував Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Кpoпивницькoгo, відбудеться 14 жовтня о 16:35 у всій мережі Суспільного в Україні. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 11 жовтня.

Він подякував Суспільному.Кропивницький за реалізацію ініціативи.

«Дякую телеканалу і в.о. продюсерки Кропивницької філії Суспільного Яні Бабак, що підтримали ініціативу зафільмувати «Іду за Вас». Вкотре дякую нашому театру за те, що вклали душу у виставу», - зазначив Сергій Шульга.

Водночас голова обласної ради закликав освітян Кіровоградщини якомога ширше поінформувати старшокласників про телепрем‘єру.
«Хочу звернутися до наших освітян. У ці передсвяткові дні ви будете проводити в навчальних закладах уроки патріотизму, будете розповідати про наших захисників… Ми будемо згадувати кожне ім‘я Героя, якого забрала війна. Прошу вас, донесіть інформацію про фільм старшокласникам. Нехай разом із батьками подивляться його. Тема важка, тема болюча. Але правда в кожному слові і в кожній емоції», - наголосив Сергій Шульга.

Як повідомлялося раніше, голова обласної ради звернувся з ініціативою до Суспільного.Кропивницький створити відеоверсію документальної вистави «Іду за Вас», щоб школярі Кіровоградщини мали можливість її побачити.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool