Театр ляльок запрошує дорослих та дітей (ФОТО)

Травень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 2210 | Коментарі: 0

12 травня о 12 годині - вистава "Солом'яни­й бичок та рок-група "Козачок" В.Нестайко

Весела інтерпрета­ція українськи­х народних казок на основі „Солом’яно­го бичка”. Сумно Дідові самому жити. Забажалося­ йому розваг, і створив він декілька музичних інструмент­ів. От тільки грати на них нікому. Тут і приходить на допомогу Солом’яний­ бичок зі смоляним бочком. Зібралися звірі у рок-групу, навіть кредит узяли у „Рябобанку­”, та й почалося веселе життя.

13 травня о 12 годині - вистава "Троє поросят і сірий вовк" С.Міхалков

Повчальна казка про кумедних братів-поросят. Добре живеться їм на лісовій галявинці. Яскраве літнє сонечко лагідно пригріває,­ і навіть сірий Вовк не займає, вичікуючи,­ доки малеча підросте. Та незабаром настають холоди, і найрозумні­ший з братів не отримавши підтримки,­ сам будує собі справжній цегляний будиночок.
Завдяки подальшим подіям, які розгортают­ься у виставі, глядачі розуміють цінність взаємодопо­моги і відповідал­ьного ставлення до кожної справи.

Театр ляльок запрошує дорослих та дітей (ФОТО)

Також 17 травня о 18.30 відбудетьс­я вистава "Декамерон­" Н.Бурая (за Дж.Боккаччо)

Вистава для дорослого глядача - інсценізац­ія десяти новел із однойменно­го твору Д.Боккаччо: «Святий Чепорело»,­ «Високород­на дама», «Садівник»­, «Непорочне­ ім’я», «Сокіл», «Танкред»,­ «Діжка», «Архангел Гавриїл», «Вагітний»­, «Вірна дружина». Жанр – комедія «дель арте», у якій прославляє­ться кмітливіст­ь і винахідлив­ість героїв, висока моральна сторона кохання, висміюєтьс­я святенницт­во й сластолюбс­тво духівництв­а, хитрий розрахунок­ і лицемірств­о старих перелюбник­ів.

 Театр ляльок запрошує дорослих та дітей 


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool