Татусь загубив на Кіровоградщині свою маленьку дитину

Вересень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

40-річний батько багатодітної родини дізнався про те, що залишив 5-річну доньку в іншій області від працівників міліції.

Чоловік встиг подолати від того місця відстань довжиною більше ніж 400 кілометрів. Аби дівчинка не боялася через відсутність сім’ї, її тимчасово прихистила родина оперуповноваженого кримінальної міліції у справах дітей місцевого райвідділу міліції.
Пригода сталася під вечір минулої суботи. Житель іншої держави приїхав до Ульяновського району, що на Кіровоградщині, з дітьми у гості. Його дружина залишилася вдома, а всі вісім «нащадків» віком від 17 до 2 років вирушили подорожувати з татком. Вже на зворотному шляху чоловік зупинився біля придорожнього кафе, аби нагодувати родину. Після вечері він доручив дітям повертатися до мікроавтобусу, а сам розраховувався за харчі….
Коли господарка закладу вийшла, аби впорядкувати приміщення після відвідувачів, двері вбиральні несподівано відчинилися і звідти вийшла дівчинка, яка ошелешила жінку питанням: «А де мій тато?».
Розуміючи, що малечу, ймовірно, просто забули, вона почекала кілька хвилин, а потім зателефонувала до міліції.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, у складі якої того дня чергував оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей капітан міліції Роман Гулящий. Саме він і розпитав дівчинку про те, як її звуть та що з нею сталося. Вона змогла вказати деякі відомості про напрямок руху та колір їх автомобіля.
Орієнтування щодо пошуків чоловіка було направлено працівникам ДАІ Кіровоградщини та сусідніх областей, через які, ймовірно, і мала їхати сім’я.
5-річне маля настільки довірилося працівнику кримінальної міліції у справах дітей, що намагалося не відходити від нього ні на крок. Зважаючи на пізній час, капітан міліції влаштував дівчинку на ночівлю у власну родину. Його дружина нагодувала дитину та вклала спати. На ранок її вже чекала добра новина – за нею повернувся татко разом з братами та сестрами. Чоловік встиг від’їхати на значну відстань, а тому дістався назад до Ульновського району лише наступного дня.
Працівники міліції повернули йому загублену доньку та, зважаючи на його щирі каяття, обмежилися попередженням. Вдячний татусь зі своєю великою родиною вирушив додому до Білорусії, наостанок запевнивши правоохоронців у тому, що надалі буде надто пильно слідкувати за дітьми, щоб ніколи в житті не потрапляти в подібні ситуації.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool