Святкування Дня фізичної культури і спорту у Кіровограді розпочнеться вже сьогодні

Вересень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Відзначення Дня фізичної культури і спорту розпочнеться у Кіровограді сьогодні, 4 вересня, із традиційної Всеукраїнської велоестафети "Спорт для всіх єднає Україну!".

Про це повідомив під час прес – конференції у міській раді заступник начальника відділу фізичної культури і спорту Славік Іванов.
Учасники естафети, що стартують 1 вересня одночасно з Севастополя та Одеси, орієнтовно прибувають до Кіровограда на площу Кірова 4 вересня о 16.00 год. Звідси до групи приєднаються десятеро кіровоградських спортсменів, які разом попрямують до межі із Черкаською областю і далі фінішують у м. Київ - у День фізичної культури і спорту.
Центром святкування дня фізичної культури і спорту в обласному центрі знову стане Ковалівський парк. 8 вересня о 10.00 святкові зходи відкривають легкоатлетична естафета з Фортечних валах та велопробіг, який стартує від пам’ятника Ангелу - охоронцю. Об 11.00 учасники цих заходів приєднаються до мітингу у Ковалівському парку, за участі ветеранів спорту та спортивної громадськості міста і області. Там же відбудеться урочисте нагородження спортсменів, тренерів та ветеранів спорту обласними та державними відзнаками, показові виступи спортсменів спортивних шкіл, виставка ретровелосипедів, змагання з дартсу, дуйболу, гирьового спорту, настільного тенісу та міні-футболу.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool