Сумська область: "малий" побив і обікрав рідну бабусю

Листопад 28, 2013 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

В Шостці співробітники міліції затримали 16-річного підлітка, який разом зі своїм 13-річним товаришем, намагався обікрасти рідну бабусю. Вночі хлопці проникли до квартири, а коли старенька їх виявила – онук побив її вимагаючи гроші.

Про побиття 70-річної бабусі міліцію повідомила її 24-річна онука. Молода жінка була вражена вчинком свого двоюрідного брата, якій через гроші підняв руку на стареньку.

Пенсіонерка живе на першому поверсі багатоповерхового будинку. Тієї ночі вона почула дзвін розбитого скла та чужі кроки по квартирі. Жінка вирішила перевірити і у віконному отворі сусідньої кімнати побачила силует людини, яка лізла до її квартири. Жінка закричала, але одразу отримала потужні удари по голові від іншого зловмисника, який ховався за диваном. «Я впала на підлогу та знепритомніла, - розповідала постраждала. – Коли прийшла до тями, зрозуміла, що мене б’є… рідний онук. Він же і вимагав у мене гроші».

Не отримавши бажаного, хлопець знайшов під подушкою гаманець та забрав звідти останні 30 гривень, а щоб бабуся нікому не зателефонувала - вийняв з її мобільного телефону сім-карту та забрав з собою.

Співробітники міліції швидко встановили місце перебування неповнолітнього та доставили його до міськвідділу міліції в супроводі батьків.

Хлопець винним себе не визнає. Мовляв, бабуся на передодні звинуватила його у розбитті вікна в її квартирі, хоча він цього не робив.

«Цей «горе-онук» вже не в перше потрапляє до міліції за вчинення злочинів проти своєї бабусі, – говорить начальник Шосткинського міськвідділу міліції Віктор Гузей. – І кожного разу вона його пробачає…».

Сьогодні у відношенні до обох хлопців слідчими Шосткинського міськвідділу міліції зареєстрували кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України «грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно». Старшому з них тепер загрожує до 6 років позбавлення волі. Його молодший товариш ще не досяг віку кримінальної відповідності, тож до нього будуть застосовані заходи виховного характеру.

 

  mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool