Створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу в місті Кіровограді

Липень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 липня, міський голова Олександр Саінсус та начальник відділу дозвільних процедур Антон Шевченко ознайомили голову Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка та його першого заступника Віктора Серпокрилова зі структурою Центру, продемонстрували організацію його роботи та оснащення.

Олександр Саінсус заначив, що діяльність центру спрямована на забезпечення прозорості і відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, що сприяє підвищенню рівня якості життя та є одним із пріоритетних завдань для місцевої влади.

Андрій Ніколаєнко поспілкувався з відвідувачами, працівниками та залишився задоволений діяльністю Центру надання адміністративних послуг міста Кіровограда.
Голова обласної державної адміністрації зауважив, що Президент України поставив перед органами влади на місцях завдання – створити такі центри у кожному районі.
У 2013 році Центр надання адміністаривних послуг планує реалізувати ряд завдань, виконання яких дасть можливість бізнесу та громадянам отримати широкий спектр якісних адміністративних послуг одному місці з меншою витратою часу на їх опрацювання, підкреслив Антон Шевченко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool